پیر سازی چهره (بخش اول)

پیر سازی چهره (بخش اول)
شناخت چهره جوان
پوست چهره یک مرد جوان با طراوت ُ،صاف و براق با عضلاتی محکم کشیده و دارای حالتی ارتجاعی است . با گذشت زمان پوست چهره شل و نازک می شود و نیز قدرت اتجاعی خود را از دست می دهد و به تدریج پژمرده و چروک به نظر می رسد .
عضلات نیز حالتی ارتجاعی خود را از دست می دهند شل می شوند و فرو می ریزد پوشت به استخوان نزدیک می شود در نتیجه استخوان های چهره بیشتر نمایان می شود .رنگ پوست تغییر می کند . بعضی چهره ها پریده رنگ و بعضی دیگر تیره مایل به قهوه ای به نظر می رسد سرانجام پوست لطافت و نرمی خود را از دست می دهد و خشک می شود .
علاوه بر این ها لکه هائی نیز بر چهره و دست ها نمایان می گردد.
چشم ها شفافیت جوانی خود را از دست می دهند در اشخاص خیلی مسن سفیدی چشم به رنگ زرد کم رنگ تبدیل می شود پلک ها صورتی کم رنگ و یا بنفش می گردد. پیری در همه افراد به طور یکسان پدید نمی آید
بستگی کامل به نوع و مکان زندگی و فعالیت های اجتماعی اشخاص دارد . در طی زندگی عوامل و احساسات مختلف مانند رنج شادی درد حسادت خود خوری بد قلبی اعتیاد به الکل سیگار و جز اینها بر چهره ظاهر می شود .
عوامل پیر شدن
عوامل پیری در خوش قلب بودن ،داشتن زندگی طبیعی و خالی از رنج و ناراحتی و نداشتن اعتیاد های مختلف می باشد. بعضی افراد هنگام خندیدن و صحبت کردن به اطراف چشم یا اطراف دهان خود چین می اندازند.
و بعضی دیگر بر روی بینی و بر پیشانی . با مروره رمان این چین ها فرم می گیرند و عمیق می شود.
افراد را زا لحاظ سنی به سه دسته طبقه بندی کرده اند .
ازبیست تا چهل سال سن اول شروع پیری ،از چهل تا شصت سال سن دوم گسترش پیری و از شصت تا صد سال سن سوم که خود پیری است . به طور طبیعی ،اولین خطوط بین سنین بیست و پنج سال بر چهره ظاهر می شوداین خطوط بین سنین سی تا چهل سال عمیق می گردد.
به طور کلی پیری طبیعی از اطراف دهان بر ارواره پائین نمایان می شود. در این قسمت از چهره افتادگی پوست و عضلات به خوبی مشهود می گردد. با بالا رفتن سن موهای سر به تدریج کم می شود در نتیجه پیشانی وسیع تر به نظر می رسد . بینی بزرگ و افتاده چشم ها تنگ و لب ها جمع و باریک تر می شود .
گوش ها رشد می کنند و فک پایین جلو تر می آید رویه هم رفته چهره تغییر می کند .
چهره بیضی با فروریختن پوست شل شدن عضلات به چهره مستطیل چهره گرد به چهره مربع چهره مربع به چهر ه مستطیل متمایل می گردد.
به طور طبیعی از سن چهل سالگی به بعد یک حالت پیری به صورت پف کردگی ،خستگی و افسردگی بر چهره ظاهر می گردد و از این سن است که عضلات کم کم شل و افتاده می شود .
باشل شدن عضلات مدور چشم ،ابروان کمی از محل خود تغییر می کنند
و دم ابروان به طرف پائین کشیده می شود به نظرمی رسد که عضلات کاسه چشمی بر روی چشم سنگینی می کند . درزیر چشم باشل شدن عضلات سطحی عمقی و وجنه ای کوچک و بزرگ
خطوط مدور چشم از جای اصلی به طرف پائین چهره کشیده می شود و استخوان گونه بیشتر نمایان می گردد.
با شل شدن عضلات بالا رونده سطحی دو خط عمیق در اطراف بینی پدید می آید .
با شل شدن عضلات مدور لب دوخط در اطراف لب و با شل شدن عضلات مثلثی لب و ماضغه دو حالت به شکل عدد هشت در اطراف چانه نمایان می گردد.
با افتادن پوست گردن و شل شدن عضلات ماضغه و سه گوش لب این حالت در نیم رخ مشاهده می شود.
افتادگی پوست و شل شدن عضلات در چهره های لاغر با چهره های چاق فرق کلی دارد.
پیری در چهره های لاغر و چاق
در چهره های لاغر در ناحیه عضلات گیج گاه فرو رفتگی شدید به چشم می خورد و در قسمت کاسه چشم خط کاسه چشم کاملا مشخص می گردد . زیر چشم گود و استخان ها ی گونه کاملا بر آمده می شود. و گاهی خطوط عضلات ماضغه در این نوع چهره ها کاملا مشخص می گردد.
گردن لاغر شده عضلات جناقی چنبره ای پستانی مشخص و سیب آدم برآمده می گردد. بر چهره های چاق پف بر روی و زیر چشم ایجاد می گردد.
برای آشنایی با دوره گریم سینمای اینجا را کلیک کنید
دیدگاهتان را بنویسید