- دوره مستر باربر
- دوره استارتر آرایشگری مردانه (مقدماتی)
- دوره پیشرفته آرایشگری مردانه (Professional)
- دوره نیمه خصوصی آرایشگری مردانه (Two Plus)
- دوره خصوصی آرایشگری مردانه (PB Master)
- دوره ترمیم مو
- دوره رنگ مو
- دوره کراتین مو
- دوره گریم داماد
- دوره پاکسازی پوست
- دوره بهداشت کار ناخن
- دوره چهره پردازی گریم سینمایی
- آموزش صفر تا صد اسمبل وال
آرایشگری مردانه را از کجا یاد بگیرم؟
فهرست مطالب
آرایشگری مردانه را از کجا یاد بگیرم؟
بسیاری از علاقه مندانی که قصد دارند به صورت حرفه ای وارد شغل آرایشگری شده و در این زمینه کسب درآمد کنند، ممکن است سوالاتی برایشان پیش آید. مثلا آرایشگری مردانه را از کجا یاد بگیرم؟ درآمد شغل آرایشگری چقدر است؟ چگونه مدرک معتبر آرایشگری مردانه دریافت کنم؟ بازار کار پیرایشگری چگونه است؟ و … از این رو در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با مراحل یادگیری آرایشگری آشنا کرده و در زمینه شغل پیرایشگری مطالبی را بیان کنیم. به طور کلی لازم است بدانید که تکینک های متعددی به منظور یادگیری دانش و مهارت های آرایشگری و ورود به بازار کار آن وجود دارد. در این میان یکی از معتبر ترین و بهترین آموزشگاه ها، آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت می باشد. این مجموعه به مدت 12 سال است که در رشته های مراقبت و زیبایی و اصلاح موی مردانه سابقه دارد. لازم است بدانید که این مجموعه تمامی دوره های مربوط به مراقبت و زیبایی را توسط مدرسین برتر و با بکارگیری تجهیزات و فناوری های روز دنیا در محیطی حرفه ای به علاقه مندان حوزه آرایشگری آموزش می دهد.
اما باید بدانید که بهترین و موثرترین راه برای یادگیری صفر تا صد آرایشگری، شرکت در دوره های تخصصی مربوط به آن و دریافت مدرک معتبر از آموزشگاه می باشد. چرا که در این روش می توان علاوه بر یادگیری مهارت ها، مدرک معتبری نیز دریافت کرده و در این صورت راحتتر وارد بازار کار دلخواه خود شد. اما سوال اینجاست که کدام آموزشگاه برای کسب دانش و مهارت های آرایشگری مناسب است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که آموزشگاه های متعددی وجود دارند که آرایشگری مردانه را از دوره استارتر مقدماتی تا دوره پیشرفته آرایشگری آموزش می دهند.
معیار های یک آموزشگاه خوب پیرایشگری مردانه
- یک آموزشگاه خوب باید بتواند دانش و مهارت های مربوط به حوزه آرایشگری را از سطح مقدماتی تا حرفه ای، هم به صورت تئوری و هم به صورت عملی آموزش دهد.
- یک آموزشگاه باید تمامی دوره های آموزشی مربوط به حوزه آرایشگری را از جمله آموزش آرایشگری مردانه درجه 1، دوره آرایشگری درجه 2، آموزش بهداشت کار ناخن، آموزش متعادل سازی چهره، آموزش چهره پردازی، آموزش ترمیم مو به صورت حرفه ای آموزش دهد.
- یک آموزشگاه پیرایشگری مردانه باید در پایان هر دوره به هنرجویان مدرک معتبر فنی حرفه ای ارائه دهد.
- بهتر است آموزشگاه انتخابی شما، مباحث مربوط به دوره های آرایشگری را هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین برگزار کند.
- کلاس های آموزشی مربوط به دوره های آرایشگری، باید توسط اساتید مجرب و ماهر در این زمینه آموزش داده شود.
- یک آموزشگاه خوب باید با توجه به امکانات و تجهیزاتی که در اختیار هنرجویان قرار می دهد، از هزینه های مناسبی نیز برخوردار باشد.
- یک آموزشگاه خوب باید بتواند فضایی را برای هنرجویان آماده سازی کند، که افراد علاوه بر کسب دانش تئوری، به صورت عملی نیز فعالیت کنند.
برای تبدیل شدن به یک آرایشگر حرفه ای چه باید کرد؟
- شرکت در دوره های آموزشگاه آرایشگری مردانه و کسب دانش و مهارت های اولیه
- کارآموزی در یک آرایشگاه به منظور افزایش دانش و مهارت های عملی
- اجاره یک صندلی در آرایشگاه و جذب مشتریان ثابت
- راه اندازی آرایشگاه مردانه و فعالیت به عنوان یک آرایشگر حرفه ای
نکات مهم برای موفقیت در حوزه آرایشگری
- توجه به خواسته های مشتری و انجام خدمات حرفه ای
- افزایش میزان دانش و مهارت های خود با انجام کارآموزی و تمرین مداوم
- برقراری ارتباط خوب با مشتریان و همکاران
- توجه به اصول بهداشتی
- ایجاد یک محیط شاد و آرامش در محیط آرایشگاه
- نظر سنجی از مشتریان برای پیشرفت و توسعه آرایشگاه
- دریافت مدرک آرایشگری مردانه به منظور جلب اعتماد مشتریان
- توجه به انتخاب سالن آرایشگاه
- استفاده از تبلیغات
- به روز رسانی اطلاعات
- دقت در انتخاب پرسنل
آشنایی با بازار کار، موقعیت های شغلی و درآمد پیرایشگری
شغل آرایشگری را می توان جز آن دسته مشاغلی دانست که روز به روز در حال تغییر و تحول بوده و از این رو نیاز به افرادی متخصص در این حوزه بیشتر از قبل حس می شود. بنابراین می توان گفت که بازار کار آرایشگری بسیار پررونق بوده و در صورت کسب دانش و مهارت های تخصصی در این زمینه می توان به راحتی وارد بازار کار آن شد و موقعیت های شغلی متنوعی را از جمله همکاری با آرایشگاه های مختلف، انجام کارآموزی، کار به صورت شراکتی، تاسیس یک آموزشگاه آرایشگری را برای خود ایجاد کرد.
درآمد و حقوق آرایشگری
از دیگر سوالات مهمی که ممکن است برای علاقه مندان در این حوزه، ایجاد شود این است که درآمد شغل آرایشگری چقدر است؟ در پاسخ به این سوال لازم است بدانید که آرایشگری جزء آن دسته از حرفه هایی است که نمی توان درآمد ثابتی را برای آن بیان کرد. چرا که درآمد یک آرایشگر به عوامل مختلفی از جمله میزان دانش و مهارت، تجربه، محل فعالیت، تعداد مشتریان، مدرک آرایشگری مردانه بستگی دارد.
مزایای حرفه آرایشگری مردانه
- از مهم ترین مزایای حرفه آرایشگری می توان به درآمد بالای آن اشاره کرد. به طور کلی درآمد یک آرایشگر با توجه به عواملی مانند دانش، مهارت، تجربه متفاوت می باشد. اما به طور میانگین درآمد یک آرایشگر بین 7 الی 30 میلیون متغیر است.
- شغل آرایشگری دارای امنیت شغلی می باشد.
- آرایشگران می توانند در هر مکانی که می خواهند، فعالیت کنند.
- یکی از مزایای مهم شغل آرایشگری این است که بیشتر افرادی که فعالیت در این حوزه را انتخاب می کنند، در واقع به دنبال علاقه خود می روند. این مزیت برای بسیاری از آرایشگران تازه کار مهم است.
- یک آرایشگر در حرفه خود دارای برنامه ریزی انعطاف پذیری می باشد. به این منظور که می توان مطابق با کار های روزانه خود آن را انجام دهد تا بتوان به همه امور رسیدگی کرد.
- در آرایشگری می توان به مرور زمان پیشرفت کرده و اعتبار کسب کرد. در واقع این مزیت به آرایشگر کمک می کند که سطح کاری خود را ارتقا دهد.
- آرایشگری یک حرفه طولانی مدت می باشد. به این منظور که آرایشگر هر زمانی که بخواهد، می تواند خود را بازنشسته کند.
- در شغل آرایشگری افراد هیچ موقع از کار خود خسته نمی شوند و کار برایشان تکراری نیست. چرا که افراد هر روز با آدم های جدید و درخواست های جدید رو به رو هستند و مانند شغل های دیگر ثابت نیست.
سختی و معایب حرفه آرایشگری مردانه
- دشوار بودن فرآیند ایجاد برند مختص خود در حوزه آرایشگری
- بودجه نامشخص در آرایشگری
- امکان بروز مشکلات تنفسی، مشکلات پوستی، عفونت ها، خراش ها و … به دلیل تماس بیش از حد آرایشگران با مواد شیمیایی
- عدم داشتن ساعات کاری نامشخص
- ایستادگی مدوام آرایشگر و خستگی زیاد در این شغل
- تامین ابزار های لازم با هزینه بالا و دشواری تهیه آن