عطر و ادکلن‌ مخصوص آقایان

آقایان شیک‌پوش علاوه بر این که به استایل و لباس پوشیدن خود اهمیت ‌‌می‌دهند در هر فصل عطر مناسب آن فصل را انتخاب ‌‌می‌کنند.آموزشگاه پیرایش شفیع رسالت در این مقاله برای کمک به آقایانی که به ظاهر خود اهمیت ‌‌می‌دهند لیستی از عطرهای مناسب  آورده شده است
۱٫ Dior Homme Sport
برند پرطرفدار دیور این عطر را با ‌‌‌‌ترکیب اسانس‌‌‌های میوه و با رایحه تقریبا تندی ارائه کرده است. این عطر در واقع یک عطر اسپرت است و به درد افرادی که با استایل اسپرت به دنبال عطر مناسب بهاری ‌‌می‌گردند ‌‌می‌خورد
۲٫ Paco Rabanne invictus intense
این عطر با رایحه عنبر از پرفروش‌ترین عطرهای سال‌‌‌های اخیر محسوب ‌‌می‌شود.
اگر به دنبال یک عطر برای مهمانی‌‌‌های شبانه در فصل بهار هستید این عطر را به شما پیشنهاد ‌‌می‌کنیم.

۳٫ Gucci guilty Absolute
این عطر از کمپانی خوب Gucci برای آقایان کلاسیک پسند گزینه خوبی است.
رایحه چوب و چرم این عطر حس شادابی را انتقال ‌‌می‌دهد.
این عطر با ظاهر نارنجی رنگ خود یکی از گزینه‌‌‌های محبوب برای فصل بهار محسوب ‌‌می‌شود.
۴٫ Byredo 1996 Inez & vinoodh
این عطر که هم به گروه خانم‌‌‌ها تعلق دارد هم برای آقایان مناسب است، با رایحه فلفل، چرم و دودی گزینه مناسبی برای استفاده در فصل بهار است.
۵٫ Connected Kenneth cole reaction
این ادکلن در کل رایحه ای تلخ و خنک دارد. ری اکشن محصول کشور آمریکاست و در لیست بهترین عطرهای متعلق به بهار قرار دارد که از سال ۲۰۰۴ در بازار عطر و ادکلن طرفداران زیادی پیدا کرده است.
۶٫ Ice Man EDT

این عطر در سال ۲۰۰۷ توسط کمپانی Thierry Mugler راهی بازار پر رقیب عطر و ادکلن شد.
جذب طرفدار برای این عطر با توجه به رایحه تلخ و خنک و عالی آن کار چندان سختی نبود.
این عطر همچنان با رایحه شیک و خوب خود در بین آقایان خوش سلیقه طرفداران زیادی دارد.
۷٫ Lacoste L.12.12 blue EDT

کلیک کنید
مسابقات (مجازی )نخبگان مراقبت و زیبایی ایران

روغن

 

این عطر در سال ۲۰۱۶ توسط کمپانی لاگوست راهی دنیای عطر و ادکلن شد.
رایحه تلخ و خنک و بطری آبی رنگ، ویژگی های این عطر را تشکیل ‌‌می‌دهند. رایحه خوش این محصول در فصل بهار بسیار انرژی‌زا ‌‌می‌باشد.
۸٫ L’Homme Libre EDT
این عطر لاکچری و بسیار خوش بو با رایحه تند رازیانه، بابونه، ریحان و سوسن همراه است. این عطر فرانسوی در سال ۲۰۱۱ تولید شد و مورد توجه بسیاری قرار گرفت.
۹٫ M.Micallef – Royal Vintage
مارتین میکالف رویال وینتیج با رایحه‌ای ‌‌‌‌ترش و کمی‌شیرین انتخاب هوشمندانه‌ای برای فصل بهار است.
نوت آغازین این عطر رایحه ‌‌‌‌ترنج است که بوی تلخی به مشام ‌‌می‌رساند.
نوت‌‌‌های بعدی این عطر برگ‌‌‌های درخت، مرکبات و چرم است. نوت پایانی این عطر آن را برای استایل رسمی‌و مهمانی‌‌‌های شبانه مناسب ‌‌می‌کند.
۱۰٫ Tom Ford – Grey Vetiver
عرضه این محصول به سال ۲۰۰۹ باز‌‌می‌گردد اما همچنان از پرفروش‌ترین و پرطرفدارترین گزینه‌‌‌های آقایان خوش سلیقه ‌‌می‌باشد.
رایحه خنک و تلخ این عطر آن را به یک عطر مناسب برای فصل بهار و تابستان تبدیل کرده است.
گریپ‌فروت، شکوفه پرتقال و مریم‌گلی آغاز می‌شود و در ادامه بوی مسحورکننده ریشه زنبق، جوز و فلفل قرمز شیرین تشکیل ‌‌می‌دهد.
۱۱٫ Christian Dior – Sauvage
این عطر که توسط کمپانی کریستین دیور عرضه شد، با رایحه میوه‌ در واقع یک عطر چهار فصل محسوب ‌‌می‌شود
رایحه شیرین، خنک و فلفلی ‌‌‌‌ترنج نوت آغازین، رایحه خس‌خس که بویی مرکب از چوب، شکلات تلخ و دود سیگار است
نوت میانی و صمغ درخت مرمکی رایحه پایانی عطر را تشکیل ‌‌می‌دهد.
۱۲٫ Creed Virgin Island Water

عطر Versace Eros با رایحه‌‌‌های نعناع، لیمو ایتالیایی، سیب سبز، وانیل و چوب سدر همراه است.
ظاهر این عطر ساده و کلاسیک است و برای مردان شیک پوشی که کالاهای کلاسیک ‌‌می‌پسندند گزینه خوبی در فصل بهار و تابستان محسوب ‌‌می‌شود.
۱۳٫ Jean Paul Gaultier Men’s Le Male in the Navy
این عطر حاوی نوت‌‌‌های نعنا و وانیل است که با رایحه عمیق و جذاب خود ‌‌می‌تواند توجه خانم‌‌‌ها را به خود جلب کند.
۱۴٫ Helmut Lang Cuiron
این عطر پرطرفدار با رایحه مرکب از رایحه‌های چرم، پرتقال، نارنگی، سدر، جیر و فلفل صورتی گزینه مناسبی برای استفاده در فصول تابستان و بهار است.
ماندگاری و پخش بوی این عطر مثال زدنی است.

کلیک کنید
نکات مهم آرایش و گریم داماد

تاریخچه عطر و اودکلن

نخستین شکل عطر بخوربود که نخستین بار حدود 2000 سال پیش در بین النهرین کشف شد. در آن هنگام در مناسک مذهبی،صمغ ها و چوب های مختلفی سوزانده میشد. هم چنین چوبها و صمغهای خوشبو را در آب و روغن می خیساندند و بدن خود را با آن ماساز می دادند. هنگام مومیایی مردگان نیز از این عطرها استفاده می شد.

بنا به هیروگلیف های کشف شده، عطر در زندگی مصریات نقش مهمی بازی می کرد. تا آغاز عصر طلایی مصریان، عطر فقط در مراسم مذهبی برای خدایان با فراعنه استفاده می شد. به تدريج صمعها، خوشبوکننده ها و روغن های معطر از انحصار روحانیون خارج شد و مردم موظف شدند حداقل هفته ای یک بار از آن استفاده کنند. از آن جایی که مصریان معتقد بودند که روح به آسمان می رود، خویشاوندان مرده همواره کوزههایی پر از مواد خوشبوکننده در مقایر می گذاشتند. آب و هوای مناسي مصر، آنان را قادر ساخ از هيد ادویاها و مواد بودار زیادی مانند، رنجبیل، فلفل و چوب صندل وارد کند. آنان هور نیز در تولید روغن اسانس عطر که يخسر مهدی از محصولات یاسمن دنیا را تشکیل می دهد، جایگاه برجسته ای دارند .

یونانیان و رومیان عطر را از مصریان گرفتند، نزد گرتیان نیر محبوب ترین گل ها سوس و بر بود. آنان که در ساختن روغن های گیاهی مثل روغن زیتون و روغن بادام الورشة وبادک دانستند، روغن های برگرفته از گل های سویسر، رز، راز بارها و ریسه رفیق زرد را به این صمغ ها افزودند.

کلیک کنید
ساختن فن سیاه چشم

ونیز و فلورانس در دوره رنسانس مراکز عطراری بودند. کاترین در مدیسی بعد از ازدواج با هانری دوم، پادشاه فرانسه، عطرسازش را از ایتالیا با خود برد. آزمایشگاه این عطرساز با یک راهروی مخفی به آپارتمان کاترین وصل می شد به این ترتیب امكان دردیده شدن فرمول عطرهای او وجود نداشت. در این دوران فرانسه به امبراتوری عطر تبدیل شد و درباریان فرانسه که علیرغم لباس های با شکوه و کلاه گیس های پودر زده به نظافته اخود اهمیت نمی دادند، به مصرف کنندگان اصلی عطر تبديل شدند. در دوران انقلاب فرانسه این صنعت افول کرد. در این دوران، عطر جدیدی به نام اگونی در بازار عرضه می شد که منشا آن ناشناخته است اما انقلابیون و “س کلودها” (مردم عادی) از آب استفاده می کردند.

ادکلن

شاید نامگذاری اتوکلی عجیب به نظر آید، زيرا كلون ، نام فرانسوی شهری  در آلمان است، در حالی که ادوکان از ایتالیا آمده است. جیان بائولو فمينيس، آرایشگری از شهر “وال ويزو”، مگر ادوکلن بود. او از ایتالیا به آلمان رفت و آب معطری را کشف کرد که نامش را “أب ستودنی” گذاش . این آب معطر از الکل، روغن بهار نارجه ترفن، اسطو ودوس، و اکلیل کوهی ساخته می شد. در سال ۱۷۰۹ که باتواو این ماده را به بازار عرضه کرد چنان مشتریان فراوانی یافت که مجبور شد از برادرزاد هاش، جیووانی ماريا فارينا كمک بگیرد تا بتواند سفارش ها را آماده سازد. در سال ۱۷۲۲ فارینا این محصول را به خانوار داروی بیمارکهای مختلف از جمله معده درد تا خونریزی روده به بازار عرضه کرد.

در میانه قرن هجدهم، پس از پایان جنگ هفت ساله میان بروس و بریتانیا از یک سو و اتحادی از فرانسه و انريت و روسيه از سوی دیگر، سربازان فرانسوی، انريسي و روسی و بریتانیایی بطرکهای “آب سعودی را به کشورهای خود بردند و بازاری جهانی برای آن پدید آوردند. فرانسوی ها، آن را ادوکلن” نامیدند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *