- دوره مستر باربر
- دوره استارتر آرایشگری مردانه (مقدماتی)
- دوره پیشرفته آرایشگری مردانه (Professional)
- دوره نیمه خصوصی آرایشگری مردانه (Two Plus)
- دوره خصوصی آرایشگری مردانه (PB Master)
- دوره ترمیم مو
- دوره رنگ مو
- دوره کراتین مو
- دوره گریم داماد
- دوره پاکسازی پوست
- دوره بهداشت کار ناخن
- دوره چهره پردازی گریم سینمایی
- آموزش صفر تا صد اسمبل وال
هزینه راه اندازی آرایشگاه مردانه
فهرست مطالب
مراحل راه اندازی آرایشگاه مردانه
بررسی هزینه راه اندازی آرایشگاه مردانه میتواند یک فرآیند جذاب و هیجانانگیز باشد. ابتدا باید تحقیقاتتان را در مورد بازار، موقعیت مکانی، خدماتی که قصد ارائه آنها دارید، و همچنین موارد مالی انجام دهید. سپس باید مجوزها و مجوزهای لازم را تهیه کنید و تجهیزات و مواد مورد نیاز را تهیه کنید.نقشه راهی دقیق برای تبلیغات و جذب مشتریان نیز اهمیت دارد. بهتر است قبل از شروع به کسب تجربه کافی در زمینه آرایش و مد را کسب کنید و از مشاوره ما در آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت برای میزان هزینه آرایشگاه مردانه نیز بهره ببرید.
راه اندازی آرایشگاه برای هنرجویان ما و سایر آموزشگاه ها قطعا در شروع این شغل میتواند چالش هایی را برای هنرجو ایجاد کند. مانند داشتن سالن مناسب در یک لوکیشن خوب، هزینه های مربوط به اجاره سالن، خرید ابزار و… از جمله مواردی هست که باید به آن پرداخته شود، در ادامه این نوشته شما را در افتتاح سالن آرایشگریتان کمک میکنیم، و به بررسی دقیق هزینه آرایشگاه مردانه می پردازیم با ما همراه باشید.
شرایط تاسیس آرایشگاه مردانه
تاسیس یک آرایشگاه نیازمند رعایت چندین شرط است. این شرایط ممکن است بسته به منطقه و قوانین محلی متفاوت باشند، اما به طور کلی عوامل زیر ممکن است مورد نیاز باشند:
- مجوزها و مجوزهای مورد نیاز: برای شروع کسب و کار آرایشگاه، باید مجوزهای مورد نیاز از مقامات محلی و دولتی را دریافت کنید. این ممکن است شامل مجوز تجاری، بهداشت، ساختمانی و مجوزهای دیگر باشد.
- مکان و فضا: انتخاب مکان مناسب برای آرایشگاه بسیار مهم است. فضایی با اندازه کافی برای ارائه خدمات، صندلیهای آرایش، آینهها و تجهیزات دیگر لازم است.
- تجهیزات و مواد: تجهیزات ضروری شامل صندلیهای آرایش، آینهها، ابزارهای آرایشی، مواد بهداشتی و ضدعفونی کنندهها میشوند.
- کادر پرسنل: استخدام آرایشگران و پرسنل مورد نیاز، مانند متخصصین آرایش، میکاپ آرتیستها و مدیران، بسیار مهم است.
- بهداشت و بهرهوری: رعایت استانداردهای بهداشتی برای جلوگیری از انتقال بیماریها بین مشتریان و پرسنل بسیار ضروری است.
- تبلیغات و بازاریابی: برنامهریزی مناسب برای تبلیغات و جذب مشتریان به آرایشگاهتان اهمیت دارد. ایجاد حضور آنلاین، استفاده از شبکههای اجتماعی و تبلیغات محلی میتواند به شناختهشدن آرایشگاه کمک کند.
- مدیریت مالی: برنامهریزی مالی دقیق، شامل هزینهها و درآمدها، میزان سود و زیان و مدیریت موجودی، برای پیشروی موفقیتآمیز آرایشگاه اساسی است.
- تجربه و مهارت: اگر خودتان نیز قصد دارید خدمات آرایشی ارائه دهید، تجربه و مهارتهای لازم در زمینه آرایش و مد به شما کمک میکنند تا مشتریان را جذب کنید.
بهتر است قبل از شروع، با یک مشاور کسب و کار یا وکیل مشاوره کنید تا اطمینان حاصل کنید که تمامی شرایط مورد نیاز برای تاسیس یک آرایشگاه را رعایت کردهاید و میزان هزینه لازم برای آرایشگاه مردانه را دارید.
گرفتن سالن آرایشگاه جهت راه اندازی آرایشگاه مردانه
آرایشگاه مردانه شغلی است که به مغازهای خوب در مکانی راهبردی برای دیدهشدن نیاز دارد. سعی کنید با مشورت از کارشناسان بهترین مکان را برای مغازه در نظر بگیرید. پس مشخص است که مغازه شما هرچه در خیابانهای اصلی و شلوغ باشد، از نظر جذب مشتری گذری راحتتر هستید. برای هرکاری از جمله آرایشگری، خرید مغازه قطعا به سود شما خواهد بود.
حواستان باشد که در نزدیکی آرایشگاه دیگری مغازه باز نکنید، زیرا مشتریهای آن محل به همان جا میروند و شما نمیتوانید در جایی که آرایشگاه قدیمیتری وجود دارد، خوب رشد کنید.
حداقل متراژ آرایشگاه مردانه
برای راه اندازی یک آرایشگاه مردانه، حداقل متراژ مورد نیاز بسته به نوع خدمات و تجهیزات متفاوت است، اما به طور کلی، یک فضای حداقل ۲۰ تا ۳۰ متر مربع میتواند مناسب باشد. این متراژ امکان قرار دادن صندلیها، آینهها، میز کار، و تجهیزات ضروری را فراهم میکند و فضای کافی برای رفت و آمد راحت مشتریان ایجاد میکند. با این حال، برای ایجاد محیطی مطلوب و بهداشتی، تهویه مناسب و نورپردازی کافی نیز ضروری است. همچنین، چیدمان بهینه تجهیزات و فضای انتظار مشتریان نقش مهمی در افزایش رضایت مشتری و بهرهوری کسبوکار دارد. بنابراین، انتخاب متراژ مناسب، اولین قدم برای موفقیت در این حرفه است.
متراژ مغازه به خودتان بستگی دارد که با چند صندلی بخواهید شروع کنید، اما نظر اهل فن این است که برای شروع و حتی ادامه این کار، تنهایی کارکردن بهتر است، یعنی یک صندلی و یک آرایشگر. پس اگر تصمیمی ندارید شاگرد یا شریکی استخدام کنید، متراژ زیادی را نمیخواهد اجاره کنید. با یک صندلی برقی برای اصلاح و ۲ صندلی انتظار مشتری کارتان راه میافتد.
مشاوره رایگان با اساتید آکادمی شفیع رسالت
پیش بینی هزینه راه اندازی آرایشگاه مردانه
پیش بینی هزینه راه اندازی آرایشگاه مردانه را می توان یکی از مهم ترین شرایط تاسیس آرایشگاه مردانه دانست زیرا در صورت اشتباه در برآورد هزینه شما دچار مشکلات شدیدی می شوید که حتی می تواند کسب و کار شما را در ابتدای راه دچار شکست کند، مطمئنا یکی از دلایل موفقیت آرایشگاه نیز برآورد درست هزینه آرایشگاه مردانه بوده است. از مهم ترین هزینه راه اندازی آرایشگاه مردانه که شما باید آنها را پیش بینی و برآورد کنید می توان به موارد زیر اشاره نمود.
- هزینه اجاره یا رهن واحد صنفی
- هزینه های پرداختی به دولت مانند هزینه های اماکن و مالیات
- هزینه های خرید حداقل تجهیزات لازم برای آرایشگری
- هزینه های استخدام پرسنل (در صورت گسترده شدن کسب و کار شما)
تجهیزات اولیه مورد نیاز برای راه اندازی آرایشگاه مردانه
صندلی اصلاح
صندلی برقی اصلاح که از ملزومات آرایشگاه است، الان از حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان قیمتگذاری میشود.(این هزینه در هنگام نگارش این مطلب صادق است)
ماشیناصلاح
ماشیناصلاح یا همان موزر خودمان از وسایل مهم آرایشگاه است. شما باید دستگاهی را بخرید که هم کیفیت مناسبی برای شما و مشتری داشته باشد و هم استهلاک کمی برای استفاده طولانیمدت داشته باشد.
اگر میخواهید آرایشگاه درجه ۲ بزنید، کارتان با همان موزرهای ۲ رنگ زرشکی و خاکستری نوستالژیک راه میافتد، اما اگر بهدنبال آرایشگاهی مدرن هستید، باید سر کیسه را شل کنید. ماشیناصلاحهای جدید و مدرن، هم صدای کمتری دارند و هم کار با آنها راحتتر است و البته گرانتر هستند.
قیچی
قیچی در آرایشگاه ۲ نوع است: قیچی کوتاهی و قیچی حجمزن. قیچیها ردههای قیمتی مختلفی دارند. قیمت قیچیها از حدود ۲۰۰ هزار تا ۲ میلیون تومان است.(هزینه آرایشگاه مردانه در هنگام نگارش این مطلب صادق است)
شانه
شانه فید و شانه کوتاهکردن هم ۲ نوع شانهای است که آرایشگرها استفاده میکنند و قیمت چندانی ندارد. (هزینه راه اندازی آرایشگاه مردانه)
سشوار
سشوار هم از دستگاههای مهم آرایشگاه شماست که باید از برند خوب استفاده کنید. این ابزار از ۲۰۰ هزار تا ۵ میلیون تومان است و شما بهعنوان آرایشگر برای خرید این وسله باید به حجم باد سشوار توجه کنید.(هزینه آرایشگاه مردانه در هنگام نگارش این مطلب صادق است)
افزودنیهای مو
مواد خوشبویی هستند که هنگام استفاده از آنها موهای شما حالت و فرم دلخواه میگیرد. این مواد تنوع زیادی در نوع و برند دارند، مثل چسب مو و چسب مات، تافت، ژل ویژه خطگیری و ۲ فاز که برای سشوارکردن مو استفاده میشود. اتحادیه هزینه استفاده از این افزودنیها را در همان پول اصلاح دیده است و شما برای استفاده از این افزودنیها نباید پول اضافهای از مشتری بگیرید.
حداقل متراژ مناسب آرایشگاه
متراژ مناسب برای آرایشگاه میتواند بسته به نوع خدمات، تجهیزات مورد نیاز و فضای مورد نظر متغیر باشد. اما به طور کلی، معمولاً برای آرایشگاههای زنانه با گستره خدمات مختلف، متراژ حداقل 30 تا 50 متر مربع توصیه میشود. این فضا برای قرار دادن صندلیهای آرایش، آینهها، ابزارهای کار، محصولات آرایشی و بهداشتی، فضای انتظار مشتریان و ایجاد فضای کافی برای جابجایی آزاد پرسنل و مشتریان کافی است.
اگر طراحی دقیق و استفاده از فضای موثرتر را در نظر بگیرید، ممکن است به متراژ کمتری هم نیاز داشته باشید. اگر همچنان در مورد متراژ مناسب برای آرایشگاه خود شک دارید، مشاوره از معماران یا کارشناسان مرتبط میتواند به شما کمک کند.
از آنجایی که روز به روز به تعداد متقاضیان رشته آرایشگری افزوده می شود، بنابراین بسیاری از آن ها به دنبال یادگیری حرفه ای این رشته و در نهایت راه اندازی یک آرایشگاه مردانه برای خود هستند. بسیاری از افراد گمان می کنند که مراحل راه اندازی آرایشگاه مردانه بسیار آسان بوده و نیازی به طی کردن روند قانونی و یا هیچ مجوزی ندارد.
اما لازم است بدانید که این طرز تفکر کاملاً اشتباه است. چرا که راه اندازی آرایشگاه مردانه روند قانونی داشته و همانند دیگر اصناف، نیاز به مجوز خاص خود دارد. از این رو در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با حرفه آرایشگری آشنا کرده و در زمینه مراحل راه اندازی آرایشگاه مردانه مطالبی را بیان کنیم.
راه اندازی آرایشگاه مردانه شامل چه مراحلی است؟
مرحله اول: یادگیری مهارت آرایشگری
- گام اول برای ورود به هر حرفه ای، یادگیری تخصصی دانش و مهارت های مختص آن می باشد. و ورود به شغل آرایشگری از این قاعده مستثنی نیست. به طور کلی روش های متعددی به منظور یادگیری مهارت های پیرایشگری وجود دارد که از بهترین و موثر ترین آن ها می توان به شرکت در دوره های تخصصی پیرایشگری و کارآموزی در یک آرایشگاه اشاره کرد.
گام دوم: دریافت مجوز
- پس از کسب دانش و مهارت های لازم در زمینه پیرایشگری، لازم است که فرد به منظور اخذ مجوز کسب و کار اقدام کند. بهتر است بدانید که اخذ مجوز نیز دارای چهار مرحله می باشد. که از جمله آن ها می توان به ارائه درخواست کتبی برای اخذ مدرک، اخذ مجوز از اتحادیه، بازرسی محیط و بهداشت آرایشگاه و در آخر جلسه مسئولین اتحادیه درباره تایید مجوز اشاره کرد.
مرحله سوم: پیدا کردن یک مکان مناسب برای آرایشگاه
- گام بعدی لازم است که یک مکان مناسب برای راه اندازی آرایشگاه انتخاب شود. لازم است بدانید که در انتخاب محل آرایشگاه باید نکاتی مانند تمیز بودن مکان، لوله کشی مناسب، برق کشی مناسب، قرار داشتن در مکانی پر تردد و در عین حال نه چندان پر سر و صدا و … اشاره کرد.
گام چهارم: تهیه تجهیزات لازم
- هر آرایشگاهی برای شروع به انجام کار خود نیاز به یکسری وسایل و مواد اولیه دارد. از جمله تجهیزات ضروری یک آرایشگاه می توان به تجهیزات کوتاهی مو مانند روپوش، قیچی، ماشین، تیغ و …، تجهیزات بهداشتی مانند حوله، الکل و …، تجهیزات آرایشی مانند ژل، واکس، تافت، عطر و …، صندلی ها، دکوراسیون، آینه و … اشاره کرد.
هزینه های مربوط به راه اندازی آرایشگاه مردانه
مطمئناً هزینه های مربوط به مراحل راه اندازی آرایشگاه مردانه با توجه به عواملی مانند مکان آرایشگاه، میزان تجهیزات تهیه شده، نحوه دریافت مجوز، میزان دستمزد کارکنان و … متغیر است. اما به طور کلی می توان هزینه های مربوط به تاسیس آرایشگاه را به چندین دسته تقسیم کرد. در واقع بخشی از هزینه ها مربوط به عضویت در اتحادیه آرایشگان، بخشی برای اخذ پروانه کسب و کار، بخشی دیگر برای مکان آرایشگاه و قسمت دیگری از هزینه آرایشگاه مردانه مربوط به خرید لوازم آرایشگری می باشد.
مدارک لازم برای اخذ مجوز آرایشگاه مردانه چیست؟
- اصل شناسنامه و کارت ملی و نسخه های کپی شده
- کارت پایان خدمت و کپی آن
- مدرک آرایشگری معتبر و کپی آن
- تعداد 3 قطعه عکس با اندازه 4*3
- گواهی سوپیشینه
- تاییدیه عدم اعتیاد
- کپی اجاره نامه یا سند مالکیت مغازه و محل آرایشگاه
چند ترفند که در هزینه راه اندازی آرایشگاه مردانه باید جدی بگیرید!
پخش موسیقی مناسب
مشتری معمولا هنگام اصلاح باید چند دقیقهای بیکار بنشیند و حتی از روزمرهترین کار ممکن که بررسیکردن گوشی باشد هم محروم میشود. پس پخش موسیقی میتواند برای چند دقیقهای او را سرگرم کند. اما حواستان باشد که داشتن تلویزیون خیلی به مذاق مشتریها خوش نمیآید، چون فکر میکنند شما با روشنبودن تلویزیون حواستان به کارتان نیست و از این گذشته شاید برای دیدن تلویزیون بخواهند سرشان را تکان دهند که این هم باعث به هم ریختن تمرکز شما میشود.
شلوار جین بپوشید
اگر حس بد تیغتیغشدن بدنتان بعد از آرایش بهدلیل ریزهموهایی که به لباستان چسبیده است شما را اذیت میکند، این را بدانید که وقتی شما آرایشگر شوید، هر روز با این حس سروکار خواهید داشت. پس بهتر است برای اینکه کمتر مو به بدن شما برسد، از لباسهایی با پارچههای ضخیم مثل جین استفاده کنید. لباسهای کارتان را هم باید مکرر بشویید، اما برای اینکه در این شستوشوها کمتر آسیب ببیند، از سرکه استفاده کنید که از پوسیدگی لباس شما جلوگیری میکند.
ساعت شلوغی
شاید یکی از چالشهای شما این باشد که ساعتکاری از چند تا چند باشد. باید این را بگوییم که ساعتکاریتان به محل مغازه و قشر مشتریها بستگی دارد. مثلا اگر جایی باشید که مشتریهایتان بیشتر کارمند باشند، شبها شلوغتر است و برعکس اگر جایی باشید که بیشتر مشتریها کاسب باشند، ظهر و عصرها شلوغ است. مثلا در محدودههایی مثل آزادشهر که همه نوع قشری هستند، هرچقدر باز باشید به نفعتان است، چون همیشه مشتری ثابت و حتی مشتری گذری هم دارید.
جوانترها را جذب کنید
معمولا مشتری اصلی آرایشگاهها که خیلی هم برای موهای خود هزینه میکنند، قشر جوان هستند. برای جلب این مشتریها باید اول مغازه شیک داشته باشید و اینکه مدلهای متنوعی بلد باشید. نکته شایان توجه این است که اگر مشتریهای ساده و سن بالا داشته باشید، جوانترها شاید رغبت نکنند که سمت شما بیایند، چون فکر میکنند شما آرایشگاه سنتی هستید. پس سعی کنید برای جلب نظر جوانها مغازه خود را مدرن جلوه دهید.
صندلی اجارهای
اگر حرفه آرایشگری را بلدید، اما پول راهاندازی یک مغازه را از صفر ندارید، میتوانید در آرایشگاههایی که سالنی هستند و چند صندلی دارند، یک صندلی اجاره کنید و درصدی از درآمد خود را به صاحب سالن بدهید. این کار باعث کسب تجربه شما هم میشود.
جابهجا نشوید
تغییر مکان آرایشگاه اصلا به صلاح نیست. شما با تغییر مکان مغازه خودتان حتی اگر بهجای بهتری هم بروید، در خوشبینانهترین حالت ۸۰ درصد مشتریهای خود را از دست میدهید و این بهدلیل گرفتاری مردم است که نمیخواهند اصلاح سر، وقت آنان را زیاد تلف کند.
ورکشاپ بروید
برای اینکه آرایشگر حرفهای شوید، حتما نیازی نیست که از طریق فنیوحرفهای مدرک بگیرید. بهویژه بهجای مدرک پایه یک میتوانید به ورکشاپهای بینالمللی که معمولا در تهران برگزار میشود بروید و با وقت کمتر کلی راهکار و مدل جدید بیاموزید و در عمل حرفهای درجه یک شوید که مدرکتان در خارج از کشور هم اعتبار داشته باشد.
هزینه راه اندازی کسب و کار آرایشگری مردانه
کسی را می شناسم که اصلا حوصله نشستن زیر دست آرایشگر ندارد. هر چقدر او اهل تفریط است، دوست دیگری دارم که ماهی دو بار به آرایشگاه می رود. از این یکی دوستم افراطی تر، چند نفر دیگر بودند که گروهی هر هفته دو بار اول صبح می رفتند تا آن آرایشگری که چندین دوره در خارج از کشور دیده بود، موهای سر و صورت شان را اصلاح کند. فکر کنید اگر چندتا از این مشتری های وسواسی داشته باشد، آن آرایشگر چه پولی به جیب می زند؟
هزینه راه اندازی آرایشگاه مردانه ذکر شده در این نوشته در هنگام نگارش این مطلب برآورد شده و قطعا با شرایط تورمی کشور روبه افزایش هست.
قیچی بزنید، پول پارو کنید
باورکردنی نیست، آن هم با دستمزدهایی که آرایشگرها این روزها از مشتریانشان می گیرند. فکر کنید یک اصلاح 10 دقیقه ای انجام می دهند و حداقل 300 هزار تومان در تهران دستمزد می گیرند. نوش جانشان، بخیل که نیستیم. البته در شهرستان ها قیمت ها خیلی کمتر است؛ در عوض هزینه های اجاره مغازه و کلا خرج و مخارج کمتر است.
تحقیقات نشان داده که آرایشگری شادترین شغل دنیاست. آرایشگرها کار متنوعی دارند. هر مشتری که می آید موهایی با رنگ و جنس و حجم مختلفی دارد و شما می توانید ایده های خود را روی آن موها پیاده کنید اما این وجه بامزه و قشنگ ماجراست.
برای تاسیس یک آرایشگاه جمع و جور باید حداقل 20، 30 میلیون تومان البته منهای رهن و اجاره مغازه داشته باشید. سالن های لوکس تر ممکن است فقط 100 میلیون تومان هزینه تجهیزات داشته باشد. درآمدشان هم بد نیست. می شود روی حدود 50، 75 میلیون تومان حساب باز کرد اما این نگاه، نگاه بدبینانه ای است. اگر آرایشگاه برای خودتان باشد می توانید ماهی صدمیلیون تومان، سود دشت کنید. پس پیش به سوی یک شغل مفرح، سخت و پردرآمد.
اوضاع آرایشگرهایی که به نرخ های دولتی وفادارند
نرخ های دولتی به شوخی می ماند. اگر آرایشگرهای مردانه بخواهند چنین قیمت هایی را از مشتریانشان بگیرند، باید بعد از یکی، دو ماه که از جیب بخورند، در مغازه را ببندند و بروند پی یک کار دیگر. اصلاح سر بدون آرایش می شود 50 هزار تومان. این برای یک اصلاح درجه یک است. برای یک کار درجه دو روی موهای سر 40 هزار تومان و برای اصلاح درجه سه 30 هزار تومان باید خرج کرد.
یک تعرفه هم برای اصلاح صورت مدل دار وجود دارد. برای چنین اصلاح صورتی باید به ترتیب 15، 20 و 25 هزار تومان آن هم برای اصلاح های درجه یک تا سه پرداخت کنید. اگر هم اهل ته ریش گذاشتن هستید باید بین پنج تا هفت هزار تومان بابت اصلاح های درجه یک تا سه بپردازید. البته این نرخ ها، قیمت هایی هستند که بهمن ماه پارسال 25 درصد افزایش پیدا کرد و به این سطح رسید.
چند نفر از طریق آرایشگری روزی می خورند؟
رییس اتحادیه آرایشگران مردانه تهران می گوید، حدود سه هزار و 100 آرایشگاه با مجوز در تهران وجود دارد. قبلا پنج هزار واحد بدون مجوز در تهران فعالیت می کردند. این تعداد در بهار امسال به اندازه دو هزار و 400 واحد کاهش پیدا کرد. به دلیل اینکه بخش زیادی از آرایشگاه های مردانه بدون مجوز، مستاجر هستند؛ شناسایی این واحدها به راحتی قابل انجام نیست و این واحدها سالانه جابجا یا تعطیل می شوند. همین الان که دارید گزارش ما را می خوانید 90 تا 95 آرایشگاه لوکس در سطح شهر تهران مشغول به فعالیت هستند.
چطور آرایشگر شویم؟
می توانید مثل قدیم، بروید «وردست» یک آرایشگر حرفه ای بایستید و بعد از چند هفته، کم کم راه بیفتید اما اگر می خواهید خودتان مغازه بزنید باید آموزش ببینید و مدرک بگیرید تا مجوز تاسیس سلمانی را به شما بدهند. برای آموزش دیدن اصولی و گرفتن مجوز باید دوره های سه تا شش ماهه تئوری و عملی آموزشگاه هایی را که زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای کشور کار می کنند، بگذرانید. بعد در آزمون وزارت کار شرکت کنید و مدرک معتبر فنی و حرفه ای بگیرید. خود اتحادیه هم رایگان آموزش می دهد و فقط لازم است تا هزینه مواد مصرفی تان را حساب کنید.
بعد از گرفتن مدرک باید امتحان بدهید تا به شما مجوز بدهند. صورت شناسی و ابزارشناسی دوتا از مهم ترین مباحثی هستند که باید آموزش ببینید. اگر هم خودتان مدرک ندارید، یعنی به صورت کارآموزی کار را یاد گرفته اید و می خواهید مجوز بگیرید، باید به اصطلاح مباشر تعیین کنید؛ یعنی از طریق کسی که مدرک آرایشگری دارد، مجوز بگیرید.
آرایشگرها باید به چه ویژگی مشتری شان دقت کنند؟
آرایشگرها باید به ساز مشتری برقصند. اولین چیزی که «اوستاکار»های این حرفه به جوان ترها سفارش می کنند، همین است. اینکه وقتی مشتری می گوید یک مدل خاص را بزنید، اگر می توانید حتما به نظر مشتری احترام بگذارید. فرم صورت از نظر استخوانی یا گوشتی بودن، جنس مو، اندازه گردن، اشکال هندسی سر و سایر گزینه ها را باید آرایشگر در نظر بگیرد و بعد، تصمیم می گیرد که مو را چگونه اصلاح کند.
حتما باید آرایشگاه را در حاشیه خیابان تاسیس کرد؟
جواب، یک نه بزرگ است. هیچ ربطی ندارد. چون تعداد مشتری های گذری خیلی کم هستند. معمولا هر کسی یک آرایشگر ثابت دارد و حاضر نیست پیش آرایشگر دیگری برود و موهایش را اصلاح کند؛ بنابراین مهم نیست در حاشیه یک بلوار یا خیابان معروف آرایشگاه خود را تاسیس کنید.
شما می توانید مثل یکی از آرایشگرهایی که با او گفتگو کرده ایم، در یکی از کوچه پس کوچه های مناطق متوسط شهر، یک خانه را کرایه کنید و غم تان هم نباشد. او هر جا که می رود، مشتری های خودش را هم با خود به مکان جدید می برد.
کسب و کار آرایشگری و بازار کار آرایشگری
شما می توانید در آرایشگاه های مختلف کار کنید. در این نوع کار معمولا به صورت درصدی و توافقی با صاحب آرایشگاه کار می کنید. در صورت داشتن تجربه لازم و سرمایه مورد نیاز، می توانید مستقل شده و برای خود آرایشگاهی راه اندازی کنید.
اگر سرمایه کافی ندارید، می توانید با چند آرایشگر دیگر به صورت مشترک، آرایشگاهی تاسیس کنید. همچنین می توانید با گذراندن دوره های تخصصی و گرفتن مدرک مربیگری، آموزشگاه آرایشگری راه اندازی کنید.
هزینه های راه اندازی یک آرایشگاه یا آموزشگاه آرایشگری ممکن است زیاد باشند اما آرایشگران اگر بتوانند خدمات خوبی ارائه کرده و مشتری جذب کنند، به زودی با درآمد خود می توانند این هزینه ها را جبران کنند.
برای تاسیس آرایشگاه چقدر باید سرمایه داشته باشیم؟
برای تاسیس یک آرایشگاه ابتدا باید یک مکان مناسب که حداقل 12 متر مربع باشد، تهیه کرد که به طور میانگین 15 تا 20 میلیون تومان رهن و 1.5 تا 4 میلیون تومان هم اجاره نیاز است.
بعد از تهیه مکان مناسب باید سراغ تجهیزات و تزیینات مغازه برویم. این روزها هر صندلی برقی سلمانی بین یک میلیون و 200 هزار تا چهار میلیون تومان خرج برمی دارد که برای داشتن یک آرایشگاه متوسط حداقل سه صندلی لازم است.
هزینه دکوراسیون، سیستم گرمایش و سرمایش و تجهیزات پیرایش هم بالغ بر 10 تا 20 میلیون می شود. پس شما برای راه اندازی یک آرایشگاه متوسط اما زیبا و با کیفیت به حداقل 50 میلیون تومان سرمایه اولیه احتیاج دارید.
یک آرایشگر می گوید می شود با هزینه های خیلی کمتری هم یک آرایشگاه را راه انداخت و نیازی به این همه ریخت و پاش نیست. او تاکید می کند که می شود با حدود 8، 9 میلیون تومان هم یک آرایشگاه را تجهیز کرد.
البته در مناطق لوکس شهر نمی شود با چنین هزینه هایی کار را آغاز کرد. او به تجربه خود اشاره می کند که حدود شش سال پیش یک آرایشگاه را با 55 میلیون تومان سرمایه تجهیز کرد که هزینه فوق العاده بالایی بود.
درصد آرایشگرها چقدر است؟
اگر فرض کنیم با توجه به محدودیت زمانی که آرایشگر با آن روبروست ساعات مفید کاری آرایشگاه در طول روز نهایتا 8 ساعت باشد و یک آرایشگر در هر ساعت به طور متوسط دو موی سر اصلح کند، بنابراین در طول روز می تواند 16 موی سر اصلاح کند که اگر تعرفه اصلاح را طبق نرخ اتحادیه (اصلاح مو بدون شستشو 300000 تومان) در نظر بگیریم،
حال صاحب آرایشگاه باید هزینه های آرایشگاه را از درآمد خود پرداخت کند؛ هزینه هایی از قبیل انرژی، اجاره بها، مالیات و … که چیزی در حدود پنج تا شش میلیون تومان خواهد بود. بنابراین صاحب آرایشگاه بین 100 تا 144 میلیون تومان سود می کند برای یک آرایشگر عالیست.
اگر بخواهید آن اعداد و ارقامی که گفتیم را به دست بیاورید، باید برای هر سه صندلی در مجموع 48 مشتری وجود داشته باشد. بسیاری از آرایشگرها همین میزان مشتری را هم ندارند و بسیاری دیگر چندین برابر بیشتر دارند.
صاحب کار چقدر درآمد دارد، آرایشگر چقدر؟
در یک آرایشگاه میزان درآمد صاحب آرایشگاه با آرایشگری که برای او کار می کند متفاوت است. معمولا آرایشگرها یا به صورت درصدی از میزان درآمد با صاحب آرایشگاه همکاری می کنند و یا یک صندلی را از صاحب آرایشگاه اجاره می کنند که در صورت همکاری به صورت درصدی معمولا 60 درصد از درآمد به صاحب آرایشگاه و 40 درصد به آرایشگر مربوطه پرداخت می شود و در صورت حرفه ای بودن آرایشگر درصد توافق معمولا «پنجاه – پنجاه» است.
آرایش داماد نرخ متفاوتی دارد
ارائه خدمات جانبی برای دامادها و رنگ مو و گذاشتن انواع ماسک های تقویتی که با نرخ توافقی ارائه می شوند می تواند درآمد آرایشگاه را به شدت افزایش دهد. یک آرایشگر که به صورت تخصصی در حوزه گریم داماد کار می کند، می گوید کار اصلاح داماد کاملا به فصول مختلف سال وابسته است.
کار اصلاح مو به علاوه شیرینی که در کنارش دریافت می شود روی هم رفته چیزی حدود 300-400 هزار تومان بیشتر نمی شود اما اگر بخواهیم کار همسان سازی، متعادل سازی و چهره پردازی را هم انجام دهیم، هزینه مشتری تازه از 500 هزار تومان شروع می شود و تا سه میلیون تومان هم ممکن است پیش برود.
او اضافه می کند که اصلاح داماد حدود 45 دقیقه، اصلاح با گریم دو ساعت و اصلاح و گریم و کاری که 24 ساعت دوام داشته باشد حدود چهار ساعت زمان می برد و طول می کشد. این آرایشگر می گوید در بهترین حالت در ماه 50 میلیون تومان بابت گریم داماد درآمد دارم و در ضعیف ترین حالت 40-30 میلیون تومان که مربوط به ایامی است که عروسی برگزار نمی شود.
در این مقاله تمام مراحل اخذ مجوز و شرایط تاسیس آرایشگاه مردانه لاکچری را مورد بررسی قرار دادیم. با دقت در مطالعه این مقاله متوجه خواهید شد، مدیریت و تأسیس آرایشگاه مردانه فقط یک حرف نیست و اگر شما برای این کار مصمم هستید، باید ذهنی خلاق، ثروتمند و موفق داشته باشید.
شرایطی مانند اخذ مجوز و مراحل آن، تنها برای شروع فعالیت شماست نه ضامن موفقیت کسب و کار شما (موفقیت تنها درب خانهی افرادی را می زند که برای آن به صورت هدفمند و مداوم تلاش می کنند و دارای ذهنی خلاق، موفق و ثروتمند هستند).
سوالات متداول پیرامون هزینه راه اندازی آرایشگاه مردانه
می شود روی حدود 50، 75 میلیون تومان حساب باز کرد اما این نگاه، نگاه بدبینانه ای است. اگر آرایشگاه برای خودتان باشد می توانید ماهی صدمیلیون تومان، سود دشت کنید. پس پیش به سوی یک شغل مفرح، سخت و پردرآمد.
آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت 09127196065 - 02177197004
رییس اتحادیه آرایشگران مردانه تهران می گوید، حدود سه هزار و 100 آرایشگاه با مجوز در تهران وجود دارد. قبلا پنج هزار واحد بدون مجوز در تهران فعالیت می کردند. این تعداد در بهار امسال به اندازه دو هزار و 400 واحد کاهش پیدا کرد.
یک آرایشگر مردانه حرفه ای درماه چقدر میتواند از این کسب و کار در آمد داشته باشد؟
بهترین آموزشگاه آرایشگری ؟
چند نفر از طریق آرایشگری روزی می خورند؟
از مهمترین هزینههای راه اندازی آرایشگاه میتوان به هزینههای اجاره یا خرید مکان آرایشگاه، هزینه طراحی و اجرای دکوراسیون آرایشگاه مردانه، هزینه تجهیزات لازم برای راه اندازی آرایشگاه، هزینه آموزش و حقوق کارکنان یا همکارانی که به صورت مشارکت در کار هستند، هزینه خدمات عمومی، هزینههای خرید تجهیزات جانبی اشاره کرد.
این موضوع کاملا به شهر، بودجه و میزان تخصص شما وابسته است، اگر آرایشگری هستید که تجربه اداره یک سالن را دارید بهتر است به فکر خرید مکانی برای سالن خود باشید زیرا در آینده میتوانید با فروش آن و گرفتن فضایی بزرگتر سرمایه خود را تبدیل به احسن کنید، اما اگر شک دارید میتوانید در این کسب و کار بمانید بهتر است حداقل در مکان یک سالی را آزمون خطا کنید.
مهم ترین هزینه در افتتاح یک سالن آرایشگری جه عاملی میباشد؟
اجاره یا خرید؛ کدام برای راه اندازی آرایشگاه مردانه بهتر است؟